Προφίλ

lennik-rossato-photo

Καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας

H le.n.nik, από το 2010, δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξοικονόμησης ενέργειας σαν αντιπρόσωπος οίκων εξωτερικού, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις, που επιλέγουμε μέσα από την Ευρωπαική και όχι μόνο, αγορά, έχοντας σαν γνώμονα την κοινοτομία, την αξιοπιστία, το σεβασμό μας στο περιβάλλον αλλά και το όφελος των πελατών μας.

Η πιο σημαντική “πηγή ενέργειας” είναι η εξοικονόμηση ενέργειας!

Ειδικά για εμάς στη le.n.nik, η εξοικονόμηση ενέργειας, περιλαμβάνει παραμέτρους όπως:

  • Σύγχρονος, απλός και λειτουργικός σχεδιασμός των συστημάτων μας. – Χρήση και εφαρμογή της τεχνολογίας, ώστε το κάθε σύστημά μας, να προσαρμόζεται (customization) στις εκάστοτε ανάγκες του κτιρίου.
  •  Προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με διεθνείς πιστοποιήσεις από πολλά εργαστήρια.
  • Εφαρμόζουμε τις τεχνικές εκείνες οι οποίες μπορούν να επιβεβαιώσουν στον πελάτη τα αποτελέσματα απ την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το εύρος των συστημάτων μας και των προϊόντων μας. μεταξύ όλων των άλλων περιλαμβάνει:

Ηλιακή θέρμανση – ψύξη, Αντλίες Θερμότητας, Γεωθερμία, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας και Αφύγρανση, Ηλιακός φωτισμός δρόμων.

Είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων και τεχνολογιών και μέχρι τώρα, έχουμε ήδη καταφέρει να έχουμε συνεργασίες με οίκους που ηγούνται στον τομέα τoυς. Βασικός στόχος μας είναι να προωθήσουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα καινοτόμα και ποιοτικά, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την χάραξη νέων δρόμων στην αναπτυσσόμενη “πράσινη” αγορά.

Σ’ αυτό, έχουμε ισχυρό σύμμαχο την ποιότητα των μακροχρόνιων συνεργασιών που χτίζουμε, αλλά και τα υψηλά standards των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε.

Οι κατάλογοί μας

Οι συνεργάτες μας

lennik-brands-ins-4
lennik-brands-ins-5
sorel-gray

Ιταλική εταιρία με ολοκληρωμένα συστήματα και προιόντα, γύρω από την Θέρμανση,την Ψύξη και τον Αερισμό.

Κατασκευαστής συλλεκτών κενού, επιλεκτικών συλλεκτών για παραγωγή ΖΝΧ, με έδρα την Αυστραλία.

Έξυπνα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, τα οποία ολοκληρώνουν τα προϊόντα των πελατών μας σε συστήματα θέρμανσης εξοικονόμησης ενέργειας, φιλικά προς το χρήστη.

Μας προτιμούν

atlantica-hotel-logo
ducato-logo